Bacon-planta învelite muschiulet de porc cu lamaie glazurate cartofi dulci
Bacon-planta înfășurat muschiulet de porc cu lamaie glazurate cartofi dulci este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 268g de grăsime, și un total de 3013 calorii. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de slănină, ulei de măsline, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Maple Glazurate Bacon Înfășurat Muschiulet De Porc, Caise Glazurate Bacon Înfășurat Cajun Muschiulet De Porc, și Filet de porc glazurat cu pere caramelizate și cartofi dulci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Puneți usturoiul într-un ramekin mic, stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și înfășurați în folie.
Coaceți până la moale, aproximativ 45 de minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, stoarceți carnea de usturoi din cap într-un castron mic.
Aranjați filetele pe suprafața de lucru. Frecați partea superioară a fiecărui filet cu 1/2 din usturoiul prăjit și condimentați cu sare și piper.
Se amestecă împreună ierburile și se împrăștie jumătate din amestec peste usturoi pe fiecare filet. Înfășurați 6 fâșii de slănină în jurul fiecărui filet și legați slănina în loc cu sfoară de bucătărie.
Se încălzește cuptorul la 375 grade F.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie, la foc mediu-mare. Căutați filetele până se rumenesc pe toate părțile.
Transferați filetele arse în tigaia de prăjire medie; introduceți la cuptor și gătiți la coacere medie aproximativ 8 până la 10 minute.
Transferați filetele pe placa de tăiere și lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați sfoara înainte de sculptură.
Combinați sucul, zahărul și coaja într-o tigaie mică non-reactivă și reduceți la 1/2 cană. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aruncați cartofii dulci în ulei și prăjiți într-o tigaie mare rezistentă la cuptor. Prăjiți până se rumenesc ușor și tocmai ați gătit.
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe un arzător la foc mediu.
Adăugați glazura la cartofi și aruncați pentru a acoperi uniform.
Se sotează cartofii până când toți sunt glazurați.