Bacon-Ouă Balsamice Deviled
Bacon-Balsamic Deviled Ouă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 80 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. 99 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți ouă, ceapă, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Bacon Balsamic Deviled Ouă, Bacon-Ouă Balsamice Deviled, și Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-un vas mare într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere; scoateți imediat de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Scurgere. Răciți ouăle sub apă curgătoare rece în chiuvetă. Cojiți și înjumătățiți pe lungime. Separați gălbenușurile de albușuri, așezând gălbenușurile într-un bol; aranjați albușurile cu partea rotunjită în jos pe un platou de servire.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie; tocați.
Mash gălbenușurile cu o furculiță.
Adăugați slănina, maioneza, ceapa, zahărul, oțetul, sarea de țelină și piperul; se amestecă până se combină bine. Se amestecă amestecul în albușurile de ou.