Bacon ' n Grits Fritters
Bacon ' n Grits Fritters ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 96 calorii. Această rețetă servește 32. Mergeți la magazin și ridicați ouă, piper, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bacon-Crupe Prajituri, Crupe Prajituri, și Biscuiți de creveți și crupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaia pătrată de 8 inci cu spray de gătit. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți laptele și sarea până la fierbere. Adăugați treptat grâu, amestecând constant; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa.
Adăugați brânză, slănină, ceapă și piper; se amestecă până se topește brânza. Se amestecă amestecul în tigaie. Refrigerați cel puțin 4 ore sau până la 24 de ore.
Formați granulele în bile de 1 1/2 inch. Într-un castron mic, bateți ouăle și apa cu biciul sau furculița.
Așezați firimiturile de pâine într-un castron mediu. Înmuiați bilele în amestec de ouă, apoi rulați în pesmet.
În friteuza adâncă sau în cratița grea de 3 litri, încălziți uleiul de 3 inci la foc mediu-mare (350 F). Fry fritters, în loturi, 3 până la 4 minute sau până la maro auriu.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați pe suportul de răcire metalic în tava de copt și păstrați-l cald în cuptorul 225 F până la 30 de minute.