Bacon Minestrone

Bacon Minestrone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Bacon Minestrone. Această rețetă face 12 porții cu 220 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați prazul, varza grosieră, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Rădăcină de legume minestrone cu slănină, Supa de legume și Minestrone — le bouillon de l inquigumes et la minestrone, și Minestrone lui Ma pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortați și spălați fasolea; puneți într-un cuptor olandez. Acoperiți cu apă la o adâncime de 2 centimetri deasupra fasolei; lăsați să se înmoaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scurgeți bine fasolea; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant; îndepărtați slănina, rezervând 1 lingură de picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ulei de măsline în tigaie; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați prazul și următoarele 4 ingrediente; sotati pana cand se inmoaie. Se amestecă condimentele italiene și sarea; se sotează 1 minut. Se amestecă fasolea, bulionul de pui și 5 căni de apă; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se amestecă roșiile, macaroanele, varza, dovlecelul și spanacul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Polonic în boluri individuale. Topiți fiecare porție cu 1 lingură de brânză și slănină mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista