Bacon Mic Dejun Cupcakes
Bacon mic dejun prajiturele ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 128 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos sriracha, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Benedict-Cupcakes de arțar acoperite cu slănină din Pădurea Neagră, ouă Pocate și sos Hollandaise de arțar, Cupcakes Pentru Micul Dejun, și Cupcakes Cu Cereale Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Așezați căptușeala de folie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Pulverizați generos cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați cartofii, uleiul, sarea și piperul. Împărțiți uniform între cupe; apăsați ușor.
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până se rumenesc.
În castron mediu, bateți ouăle și laptele. Se amestecă slănina și brânza. Apăsați ferm cartofii în căni de briose cu fundul unei căni de măsurare uscată de 1/4 cană. Completați fiecare cu puțin mai puțin de 1/4 cană amestec de ouă.
Coaceți 13 până la 16 minute sau până când cuțitul introdus în centrul oului iese curat. Se răcește 5 minute.