Bacon La Grătar-Pâine Cheddar
O porție conține 333 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână brânză Cheddar ascuțită, unt, pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cheddar Bacon Pâine-Mașină De Pâine, Pâine Cheddar Cu Slănină, și Bacon Cheddar Pâine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați pâinea în felii groase de 1 inch. Întindeți ușor o parte a fiecărei felii de pâine cu unt.
Așezați felii, cu partea de unt în jos, pe foaia de biscuiți fără grăsime.
Presărați brânză, slănină și pătrunjel uniform pe felii de pâine.
Așezați feliile de pâine, cu untul în jos, direct pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc mediu-mare 4 până la 6 minute sau până când fundul pâinii este prăjit și brânza este topită.