Bacon La Grătar La Grătar-Frigarui De Pui

Bacon La Grătar La Grătar-Frigarui De Pui
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 69 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 38 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, frigarui de bambus, piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigarui De Pui Învelit Cu Slănină Dulce Și Picantă La Grătar, Bacon BBQ frigarui de pui, și Pui La Grătar La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați frigarui în apă cel puțin 30 de minute pentru a preveni arderea. Între timp, tăiați fiecare piept de pui pe jumătate pe lungime, apoi tăiați transversal pentru a face bucăți de 10 (aproximativ 1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Tăiați ceapa în bucăți de 2 inci (30 de bucăți în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Tăiați feliile de slănină pe jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Împingeți 1 frigărui prin capătul a 1 bucată de slănină, apoi prin mijlocul a 1 bucată de pui și înapoi prin celălalt capăt al bucății de slănină; adăugați 2 bucăți de ceapă, apoi repetați cu o altă bucată de slănină și bucată de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Așezați pe farfurie sau tavă mare. Repetați pentru a face kabobs rămase.
6
Așezați kabobs pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 5 minute. Întoarceți kabobs; periați cu jumătate din sosul de grătar. Capac; gatiti 5 minute. Întoarceți kabobs; periați cu sosul rămas. Capac; gatiti aproximativ 1 minut mai mult sau pana cand puiul nu mai este roz in centru. Dacă doriți, serviți cu sos de grătar suplimentar pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista