Bacon La Grătar La Grătar-Frigarui De Pui
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 69 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 38 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, frigarui de bambus, piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigarui De Pui Învelit Cu Slănină Dulce Și Picantă La Grătar, Bacon BBQ frigarui de pui, și Pui La Grătar La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui în apă cel puțin 30 de minute pentru a preveni arderea. Între timp, tăiați fiecare piept de pui pe jumătate pe lungime, apoi tăiați transversal pentru a face bucăți de 10 (aproximativ 1 inch).
Tăiați ceapa în bucăți de 2 inci (30 de bucăți în total).
Tăiați feliile de slănină pe jumătate transversal.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Împingeți 1 frigărui prin capătul a 1 bucată de slănină, apoi prin mijlocul a 1 bucată de pui și înapoi prin celălalt capăt al bucății de slănină; adăugați 2 bucăți de ceapă, apoi repetați cu o altă bucată de slănină și bucată de pui.
Așezați pe farfurie sau tavă mare. Repetați pentru a face kabobs rămase.
Așezați kabobs pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 5 minute. Întoarceți kabobs; periați cu jumătate din sosul de grătar. Capac; gatiti 5 minute. Întoarceți kabobs; periați cu sosul rămas. Capac; gatiti aproximativ 1 minut mai mult sau pana cand puiul nu mai este roz in centru. Dacă doriți, serviți cu sos de grătar suplimentar pentru scufundare.