Bacon, curmale și quesadillas Manchego

Slănină, data și quesadillas Manchego ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 1133 calorii, 34G de proteine, și 88G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.6 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați spanacul, sucul de lămâie, sarea și piperul kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi fisticul, puteți urma acest fel principal cu Tort de cloud Blackberry cu fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ciuperci-Manchego Quesadillas, Salată de pere, curmale și Manchego, și BBQ șuncă, șuncă și ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian pizza Quesadillas).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aranjați feliile de slănină una lângă alta pe o foaie de copt căptușită cu pergament și coaceți până se rumenesc și crocante, 15 până la 18 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Combinați fisticul, fulgii de ardei roșu, usturoiul, sucul de lămâie și spanacul într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă; cu motorul pornit, curgeți încet în uleiul de măsline până se încorporează. Condimentează cu sare și piper și procesează încă 5 secunde.
Se toarnă amestecul într-un castron și se amestecă în crema; deoparte.
Asamblați quesadillas: pe 1 jumătate din fiecare tortilla, strat 1/2 cană brânză, 3 felii slănină și câteva felii de curmale. Îndoiți tortilele în jumătate pentru a acoperi umplutura.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 2 quesadillas și gătiți până devin aurii pe ambele părți și lipicioase la mijloc, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Repetați cu restul de 2 quesadillas, adăugând restul de 1 lingură de ulei în tigaie.
Tăiați fiecare quesadilla în 4 triunghiuri; serviți cu crema de fistic.
Fotografie realizată de Johnny Miller
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.