Bacon-Crab Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să înmuiați Bacon-Crab. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 57 cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de imitație de carne de crab, hrean, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Anghinare Crab Dip, Bacon Ranch Porumb Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu folosind mixer electric, bate crema de branza si smantana la viteza medie pana se omogenizeaza si pufos. Cu mâna, amestecați ingredientele rămase, cu excepția covrigilor și a florii de ceapă. Capac; refrigerați cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.
Așezați scufundarea în vasul de servire.
Se servește cu covrigi. Acoperiți și refrigerați orice baie rămasă.