Bacon, ceapă și pâine de bere Cheddar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați slănină, ceapă și pâine de bere Cheddar. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 325 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare, praf de copt, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 276 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine de bere cu Bacon și Cheddar, Bacon Cheddar Pâine De Bere, și Pâine De Bere Cu Bacon Cheddar 100% Din Cereale Integrale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 350 [aprox. Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Adăugați ceapa și cimbru în grăsimea de slănină și gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Se transferă într-un castron mare și se lasă să se răcească ușor.
Adăugați făină, praf de copt, sare și brânză cheddar și amestecați până când toate ingredientele sunt încorporate uniform. Zdrobiți slănina și adăugați la amestec.
Ungeți o tigaie, apoi turnați berea peste amestecul de făină și amestecați până se formează un aluat.
Așezați aluatul în tigaia unsă și introduceți-l în cuptor.
Coaceți timp de 50 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 15 minute.
Scoateți din tigaie, feliați și serviți.