Bacon canadian glazut cu portocaliu
Bacon canadian glazut cu portocale ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Acest fel principal are 168 de calorii, 15 g de proteine și 5 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți cardamom măcinat, piper măcinat grosier, bacon canadian și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu un scor de lingură de 43%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Popovers cu piper negru umplut cu omletă de cheddar din Vermont și ierburi și slănină canadiană glazurată cu arțar și muștar, slănină canadiană sau slănină peameal și straturi de slănină canadiană.
Instrucțiuni
Într-un 11-in. x 7 inchi. tava de copt acoperită cu spray de gătit, aranjați slănină în două rânduri, suprapunând feliile.
Într-o cratiță mică, combinați sucul de portocale, 4 linguri de zahăr brun, muștarul, cardamomul și piperul până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând des. Se fierbe 1 minut.
Se toarnă peste bacon; aranjează frunzele de dafin deasupra.
Coaceți, descoperit, la 325° timp de 20-25 de minute. Aruncați frunzele de dafin și toate, cu excepția a 1/4 de cană de suc de tigaie.
Presărați zahăr brun rămas peste bacon.
Prăjiți 4 inchi de la căldură timp de 3-5 minute sau până când slănina este glazurată și clocotită.