Bacon-Burritos De Cartofi
Bacon - burritos de cartofi necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 453 calorii, 18g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru 1,36 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, care nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bacon Avocado Burritos, Bacon' n ' ou Burritos, și Bacon & Ou Mic Dejun Burritos.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina până când este crocantă;scurgeți pe prosoape de hârtie. Cartofi bruni și ceapă în picături. Într-un castron, bateți ouăle; adăugați lapte, sos Worcestershire, sare și piper.
Se toarnă peste cartofi; gatiti si amestecati pana se pun ouale. Zdrobiți slănina și amestecați în ouă.
Se presară cu brânză. Între timp, tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Lingură amestec de ou în jos centrul de tortilla;ori în părțile laterale ale tortilla.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Burrito. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Arbaleta Sonoma Pinot Noir]()
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.