Bacon Balsamic și zahăr brun
Balsamul și slănina de zahăr brun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, oțet balsamic, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Zahăr brun și șuncă glazurată balsamică, Salată Balsamică Cu Zahăr Brun, și Șuncă la cuptor cu glazură balsamică de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. tapetați foaia de biscuiți cu folie.
Așezați suportul de sârmă pe folie.
Aranjați slănina într-un singur strat pe raft.
Coaceți 20 de minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun și oțetul balsamic.
Întoarceți slănina; lingură zahăr brun și amestec balsamic peste felii de slănină.
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până se rumenesc.
Scoateți din raft. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.