Baclava I
Baklavan s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 1,19 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Baclava, Baclava, și Baclava.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Tăiați aluatul phyllo la dimensiunea tigaiei și așezați jumătate din foi în fundul tigaiei. Măcinați nucile cu 1/2 cană de zahăr și scorțișoară în robotul de bucătărie sau blender.
Întindeți amestecul de nucă măcinat uniform peste phyllo.
Așezați foile de filo rămase deasupra amestecului de nuci.
Topiți margarina cu ulei într-o cratiță mică la foc mic sau în cuptor cu microunde.
Perie amestec topit peste stratul superior de phyllo.
Tăiați baklava în forme de diamant cu un cuțit ascuțit.
Combinați 3 1/2 căni de zahăr, apă și suc de lămâie într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc.
Lăsați să se răcească înainte de a turna peste patiserie.
Coaceți 30 de minute în centrul cuptorului sau până se rumenesc.
Se toarnă sirop peste patiserie fierbinte.
Lăsați să se răcească înainte de servire.