BACARDI® Mixere Razz Berry Mousse

BACARDI® Mixere Razz Berry Mousse
Rețeta BACARDI® Mixers Razz Berry Mousse se poate face în aproximativ 45 de minute. Pentru 1,63 USD per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acest desert are 231 de calorii, 3 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Mergeți la magazin și luați gelatină, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat sudic. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 26%. Încercați mixerele BACARDI® și un cocktail „Lightning Bug”, Bacardi Dragon Berry Nectar și The Razz-Matazz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se înmoaie gelatina în apă, apoi se încălzește la foc mic până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom Bacardi®Rom Bacardi®
1/2 Cană De Rom Aromat BACARDI®1/2 Cană De Rom Aromat BACARDI®
2
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
3
Căpșuni congelate pure în robotul de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom Aromat BACARDI®Rom Aromat BACARDI®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați zahăr și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Transferați într-un castron și amestecați gelatina răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
6
Pune la frigider până când amestecul începe să se întărească.
7
Bateți 1-1/2 căni de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
8
Scoateți amestecul de căpșuni din frigider, adăugați BACARDI® RAZZ™ și amestecați bine. Incorporati frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
9
Se toarnă într-un vas de suffle de 2 litri sau într-un castron de servire. Se da la rece până se întărește.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Bateți restul de 1 cană de smântână. Decorați mousse-ul cu frișcă, zmeură proaspătă și/sau căpșuni proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru mousse. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista