Bacalaureat
Baccalan este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 256 calorii, 31g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de baghetă, sos de roșii, cod și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Bacalaureat Fript 8, Bacala Albă, și Supă Baccala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Împărțiți usturoiul și sosul de roșii uniform între 4 feluri de mâncare mici din faianță.
Așezați 5 bucăți cod în fiecare fel de mâncare.
Presărați 1 lingură de capere, 1 linguriță de olio santo, 1/2 linguriță de oregano și un vârf de sare peste cod în fiecare fel de mâncare.
Coaceți până când codul este gătit, 15 până la 20 de minute.
Se servește cu felii de baghetă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.