Baby Bok Choy în stil chinezesc cu sos de ciuperci

Baby Bok Choy în stil chinezesc cu sos de ciuperci necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 65 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ciuperci portobello, ulei vegetal, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Cina in seara asta: Paste cu muschi de porc, vinete chinezești, Baby Bok Choy și sos picant Miso, Pui de arahide și tăiței de ou chinezesc cu Baby Bok Choy și Baby Corn, și Baby Bok Choy cu ciuperci chinezești.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați sosul de stridii, sosul de soia și zahărul brun până când zahărul s-a dizolvat.
Amestecați amidonul de cartofi și apa într-un castron mic și amestecați-l în amestecul de sos de stridii până se omogenizează.
Umpleți o oală cu apă, aduceți la fierbere și amestecați sare și ulei vegetal.
Așezați bok choy în apa clocotită și gătiți până când este fraged, strălucitor și verde strălucitor, 2 până la 3 minute.
Scurgeți bok choy și aranjați atractiv pe un platou de servire.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare sau wok până când uleiul strălucește, apoi aruncați ceapa verde și usturoiul în uleiul fierbinte până când sunt parfumate, aproximativ 20 de secunde; amestecați ciupercile. Gatiti si amestecati pana cand ciupercile incep sa se micsoreze usor.
Presărați ușor ciupercile cu sare. Continuați să gătiți ciupercile, amestecând des, până când sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Se toarnă amestecul de sos de stridii, apoi se amestecă până când sosul se îngroașă și se acoperă ciupercile, 30 de secunde până la 1 minut.
Se toarnă sosul de ciuperci îngroșat peste bok choy; serviți imediat.