Avocado Gelato
Avocado Gelato ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 795 calorii, 12g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Avocado Gelato, Ce aromă de gelato ești? Gelato de nucă de cocos și nucă, și Gelato pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 3/4 căni de lapte, 1/2 cană de zahăr, coajă și un vârf de sare la foc mic într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat.
Bateți împreună amidonul de porumb și restul de 1/4 cană de lapte într-un castron mic până se omogenizează, apoi amestecați în laptele care fierbe. Aduceți la fierbere, amestecând constant și fierbeți 1 minut.
Transferați amestecul într-un castron metalic, apoi puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și răciți complet, amestecând frecvent. Aruncați coaja.
Avocado de sfert, groapă și coajă, apoi pur și simplu cu vitamina C și restul de 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie până la omogenizare.
Adăugați amestecul de lapte și amestecați bine.
Congelați amestecul de avocado în aparatul de înghețată.
Se transferă într-un recipient etanș și se congelează până se întărește, aproximativ 1 oră.
Inghetata se poate face cu 1 saptamana inainte.