Aur Yukon festonat și Gratin de cartofi dulci cu ierburi proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați aurul Yukon festonat și gratinul de cartofi dulci cu ierburi proaspete. Această rețetă servește 12. O porție conține 257 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână piper, unt, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Gratin de aur și cartofi dulci Yukon, Gratin de aur și cartofi dulci Yukon, și Gratin De Aur Și Cartofi Dulci Yukon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți vasul mare cu apă rece. Lucrând cu 1 cartof Yukon Gold la un moment dat, curățați-l,apoi tăiați-l în runde groase de 1/8 inch și puneți-l într-un castron cu apă. Repetați cu dulcecartofi.
Combinați smântâna, untul și usturoiulîn cratiță medie; se aduce la foc mic.
Se amestecă toate ierburile în micicastron.
Se amestecă sare de mare și piper negruun alt castron mic.
Vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt.
Scurgeți cartofii, apoi uscați cu bucătărieprosoape.
Transferați jumătate din cartofi pentru a fi pregătițivas de copt. Folosiți mâinile pentru a distribui șirăspândit uniform.
Se presară cu jumătate de sare-mentăamestec, apoi jumătate din amestecul de plante medicinale.
Se presară cu jumătate de brânză. Repetați curămânând cartofi,amestec de sare-piper, amestec de ierburi și brânză.
Se toarnă amestecul de cremă peste gratin, apăsând ușor pentru a submersa amestecul de cartofi cât mai mult posibil. Face înainte: se poate face 6 hoursahead. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește.
Îndepărtați folia de plastic înainte de coacere.
Preincalziti cuptorul la 400 km. F. acoperiti gratarul strans cu folie.
Coaceți 30 de minute. Descoperiți; coaceți până când partea superioară a gratinului este aurie și cea mai mare parte a lichidului este absorbită, cu aproximativ 25 de minute mai mult.
Lăsați să stea 10 minute; servi.