Atomic Canuck Chili

Atomic Canuck Chili
Atomic Canuck Chili necesită aproximativ 5 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 380 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 2,23 USD pe porție. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, pasta de roșii, morcovii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Atomic Ahi Poke (picant Ahi Poke cu apă de Chili), Ga Kho Aka pui caramelizat (adaptat atât din cuplul Ravenous, cât și din Cookin' Canuck), și Cocktail Atomic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, carne de vită măcinată maro împreună cu ceapă, ardei roșu zdrobit, praf de usturoi și piper condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Scurgeți grăsimea și puneți amestecul într-un aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Amestecați ciupercile, fasolea coaptă, boabele de rinichi cu lichid, pastă de roșii, zahăr, morcovi, țelină, ardei, bere și sos de grătar în aragazul lent. Se condimentează cu sos fierbinte și piper roșu mai zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Fasole La CuptorFasole La Cuptor
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 până la 5 ore.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
"Din podgoriile selecte din Lujan de Cuyo, acest amestec de malbec, cabernet Sauvignon și merlot este unul dintre cele mai strălucitoare și mai clare exemple ale stilului lui Weinert..."- Vin Și Băuturi Spirtoase 93/100
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate40
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista