Atol De Orez (Budincă De Orez Mexicană / Arroz Con Leche)

Atolul de orez (Budinca de orez mexicană/Arroz Con Leche) necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 367 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 65 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de Food.com. mergeți la magazin și ridicați băț de scorțișoară, lapte, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Arroz con Leche (budincă de orez mexicană), Arroz con Leche (budincă de orez), și Arroz Con Leche (Budincă De Orez).
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.