Asparagus Velout 4
Asparagus Velout Circulatorum ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 312 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de puțin zahăr, amidon de porumb, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cremă de Sparanghel, Busuioc, și Crème Fraîche Velouté, Conopida Velout 4, și Velut De Capsuni Si Vanilie 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați 2 inci (5 cm.) de pe sfaturi și salvați-le pentru o altă utilizare. Nu curățați tulpinile, ci tăiați-le în 15 inci (3 cm.) bucăți.
Aduceți bulionul sau bulionul la fiert într-o oală de supă. Când face bule, adăugați bucățile de sparanghel și zahărul. Reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Amestecați și treceți printr-o strecurătoare fină (un chinois dacă este posibil), apăsând pe solide cu o lingură pentru a extrage cât mai mult lichid posibil.
Puneți supa înapoi în oală, aduceți-o înapoi la fierbere și fierbeți încă 30 de minute.
Amestecați bine amidonul de porumb într-un bol cu 1 lingură de apă rece. Bateți gălbenușul și smântâna împreună într-un castron suficient de mare pentru a ține toată supa.
Când supa din oală a fost redusă cu aproximativ jumătate, amestecați amestecul de amidon de porumb. Se fierbe timp de 1 minut, șoptind constant, apoi se toarnă ușor totul în castron cu amestecul de cremă de ouă, șoptind în timp ce turnați.
Se toarnă conținutul vasului înapoi în oala cu supă și se încălzește foarte ușor pentru a se îngroșa. Se amestecă cu o spatulă și se stinge focul la primul semn de fierbere. Amestec. Se condimentează cu sare după cum este necesar.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din Robouchon complet de Joel Robuchon Copyright (c) 2008 de Joel Robuchon publicat de Knopf.Joel Robuchon s-a născut în Poitiers, Franța, în 1945 și și-a început ucenicia la un restaurant hotelier când avea cincisprezece ani. În 1981, și-a deschis propriul restaurant la Paris, Jamin, care câștigase trei stele Michelin până în 198
A fost cea mai rapidă creștere din istoria ghidului. Numit Chef al secolului în 1989 de Gault Millau, acum lucrează ca consultant și conduce Restaurante L ' Atelier din întreaga lume.