Asparagus Talasani
Asparagus Talasani ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 45 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Lovi cu piciorul niște sparanghel: Gnocchi cu unt brun cu sparanghel și mazăre, Plăcintă cu sparanghel și nuci (Baklava de sparanghel akan) cu sos Avgolemono, și Cârnați de vițel cu sos de sparanghel și sfaturi de sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți sparanghelul, apoi rupeți și aruncați capetele dure ale tulpinii.
Tăiați tulpinile în diagonală în lungimi de 2 inci. Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni.
Se toarnă ulei într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Când este cald, adăugați chimen și amestecați până când semințele sunt o nuanță mai închisă, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă usturoiul și turmericul; se adaugă sparanghel și se amestecă până se acoperă.
Se toarnă 3 linguri de apă.
Acoperiți tigaia, reduceți focul la minim și gătiți până când sparanghelul este fraged-crocant pentru a mușca, 3 până la 4 minute. Condimentează sparanghelul după gust cu sare.
Se toarnă într-un castron de servire.