Asiatice Tigaie Cina
Cina Asiatică de tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 409 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de roșii, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Bok Choy Tigaie Cina, Tigaie Taco Cina, și Carne De Vită Tigaie Cina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, amestecați friptura în ulei timp de 4 minute sau până când nu mai este roz.
Scoateți friptura și păstrați-o caldă. Se amestecă ardeiul verde și țelina până când sunt crocante.
Combinați amidonul de porumb, apa, sosul de soia, zahărul și sarea până se omogenizează; se adaugă în tigaie. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa.
Adăugați friptura și roșiile în tigaie; încălziți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Un vin care este la fel de frumos ca Cape Town în sine. 100% alesi Chenin Blanc cultivate în Africa de Sud faimoasa regiune Swartland. Realizat folosind un amestec de struguri care provin dintr-o colecție diversă de soluri Swartland, fiecare bucată de pământ punându-și propria marcă pe vinul final. Făcut pentru acele zile calde însorite care nu par să se termine.