Asiatice Strada Sandwich

Asiatice Strada Sandwich
Asia Street Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 380 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, mirin, salată romaine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bombay Veg Sandwich - cum sa faci sandwich de legume-Indian Street Food s, West 52nd Street Steak Sandwich, și Costiță scurtă, ceapă caramelizată și sandviș Cheddar Vermont din meniul 'Street Food' al hotelului Omni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mediu, amestecați 2 linguri sos de soia, 1 lingură zahăr, ghimbir, 1 lingură sos de stridii, sos de usturoi chili, usturoi, ulei de susan și feliile de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Iute Feliate, ScurseRondele De Ardei Iute Feliate, Scurse
Sos De StridiiSos De Stridii
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon, îndepărtați tot aerul, sigilați și refrigerați timp de 4 până la 5 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți carnea de porc din marinată și aranjați pe grătar. Rezervați marinada. Grătați 5 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți carnea de porc de pe grătar pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Se toarnă marinata rezervată într-o cratiță mică la foc mediu. Aduceți la fierbere și lăsați să se reducă până începe să se îngroașe, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Stropiți carnea de porc cu marinata redusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Într-un castron nereactiv, de preferință sticlă, adăugați oțetul de vin de orez, restul de 1 lingură de zahăr brun, mirin, restul de 1 lingură de sos de soia și amestecați până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
UmărUmăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați castraveții și lăsați la marinat timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
10
Încălziți o tigaie mare grea la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Stropiți uleiul de măsline pe părțile tăiate ale rulourilor și aranjați, tăiați cu fața în jos, în tigaie pentru a prăji. Într-un bol mic de amestecare, adăugați maioneza, sosul fierbinte, sosul de stridii și uleiul de susan și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Se lasă să stea 5 minute, apoi se acoperă fiecare parte a rulourilor cu aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Aranjați carnea pe fiecare rulou și acoperiți cu salată, castraveți marinați și crengute de cilantro. Se taie în jumătate și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista