Asiatice Spareribs # 5 cu Teriyaki glazura

Asiatice Spareribs # 5 cu Teriyaki glazura
Asiatice Spareribs # 5 cu Teriyaki glazura este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 121 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Un amestec de chile, semințe de susan, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chineză Spareribs, 1,2,3,4,5 Costițe Chinezești, și Chineză Spareribs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Frecați coastele peste tot cu pulberea cu cinci condimente; condimentează generos cu sare și piper. Aranjați coastele într-un singur strat într-o tigaie de prăjire și prăjiți lent timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Pentru a pregăti glazura teriyaki: între timp, într-o oală, combinați sosul de soia, sucul de grapefruit, sosul hoisin, ketchup, oțet de vin de orez, zahăr brun, chile, usturoi și ghimbir la foc mediu. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
În ultimele 30 de minute de gătit, ungeți coastele cu sosul teriyaki. Când sunt gata, carnea de porc se va îndepărta de os și veți vedea aproximativ 1/2-inch de os care arată. Chiar înainte de a fi gata să mâncați, ungeți din nou coastele cu sosul teriyaki și lipiți-le sub broiler timp de 5 până la 8 minute pentru a face ca spareribs să fie un maro frumos. (Fii atent la acești tipi - coastele trec de la secunde perfect clare la secunde perfect arse.) Separați coastele cu un cleaver sau un cuțit ascuțit, puneți-le pe un platou și turnați sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 CmPiept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
CleaverCleaver
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Se presară cu semințe de susan, cilantro tocat și ceapă verde înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista