Somonul asiatic de migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,85 USD pe porție. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți mazăre de zăpadă, ceapă verde, jardiniere migdale tăiate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Somon cu Bok Choy, sos asiatic și icre de somon, Salată Asiatică De Pui Cu Migdale, și Somon Asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aruncați cartofii cu jumătate din pansament; se întinde pe o foaie de copt acoperită cu folie, pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când cartofii sunt crocanți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor. Puneți cartofii pe jumătate din foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Combinați pesmetul, nucile și jumătate din ceapă într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Se toarnă pansamentul rămas într-un vas separat de mică adâncime.
7
Înmuiați peștele, câte 1 file, în pansament, apoi în amestec de firimituri, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui file cu fiecare ingredient.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Așezați pe foaia de copt lângă cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Coaceți 12 până la 15 min. sau până când cartofii sunt fragede și fulgi de pește ușor cu furculița. Aproximativ 5 min. înainte ca cartofii și peștele să fie gata, încălziți sosul teriyaki în tigaie medie la foc mediu.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.