Asiatice Mic Dejun Tacos
Micul dejun Asiatic Tacos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 397 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, ghimbir măcinat, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tacos paran el Desayuno (mic dejun Tacos), Asiatice Tacos, și Asiatice Friptură Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 de cartofi F. Se taie cartofii în cuburi de 1/2 inch. Într-un castron mediu, aruncați cartoful cu ulei de măsline, sare și piper.
Așezați într-un singur strat pe foaia de cookie-uri ungreased.
Coaceți 45 până la 60 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Între timp, într-un alt castron mediu, amestecați cârnații, 1 lingură de sos de soia, siropul de arțar, ghimbirul, fulgii de piper și 1 linguriță de ulei de susan. În tigaie de 10 inci, gătiți amestecul de cârnați la foc mediu, amestecând ocazional și rupând cârnații în mici sfărâmături, până când nu mai este roz.
Într-un castron mic, bateți ouăle, stropi de apă și 2 linguri de ceapă verde. Amestecați ouăle în tigaie de 8 inci. Condimentează cu sare și piper după gust.
Când cartofii sunt gata, aruncați în amestec restul de 1 lingură de sos de soia, restul de 1 linguriță de ulei de susan, gochujang și suc de lămâie.
Tortilla caldă în tigaie sau în cuptor cu microunde. Asamblați tacos cu tortilla, cârnați, ouă, cartofi și ceapă verde rămasă.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.