Asiatice Aburit De Pește

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele Asiatic aburit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 440 calorii. Pentru $ 5.61 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, zahăr, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Aburit Asiatice Biban De Mare În Sac, Asiatice Aburit Somon, și Serios Asiatic: Tort De Ciocolată Aburit.
Instrucțiuni
Clătiți peștele sub apă rece și uscați.
Se presară cu 1 linguriță de sare și câteva măcinări de piper. Aranjați 4 fileuri într-un singur strat într-o placă de sticlă sau email. Topiți cu jumătate din fiecare dintre scallions și ghimbir, apoi așezați restul de 4 fileuri deasupra pentru a face 4 sandvișuri.
Stropiți cu 1 lingură de sos de soia și dați-l la frigider până când este gata de gătit sau până la 30 de minute.
Scoateți peștele din frigider. Umpleți un wok sau un cuptor olandez mare cu 2 până la 3 inci de apă; aduceți la fierbere. Puneți un abur mare în wok (apa nu trebuie să atingă fundul vaporului). Setați placa de plăcintă în abur, acoperiți și aburiți până când peștele este gătit, 15 până la 20 de minute.
Transferați peștele pe o farfurie și stropiți cu orice sucuri colectate.
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbirul rămas, usturoiul, jalapeno, zahărul și 1/2 linguriță de sare și amestecați 30 de secunde.
Adăugați restul de 1 lingură de sos de soia și scoateți-l de pe foc. Feliați scallionii rămași în bețe de chibrit și împrăștiați peste pește împreună cu ardeiul gras.
Se toarnă amestecul de ghimbir deasupra.
Fotografie realizată de Con Poulos
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.