Arțar-ghimbir - legume prăjite cu nuci pecan

Arțar-ghimbir - legume prăjite cu nuci pecan
Legumele prăjite cu arțar-ghimbir cu nuci pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 12 și costă $1.81 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 304 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de varză de Bruxelles, nuci pecan, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Legume de iarnă prăjite cu glazură de arțar-ghimbir, Nuci Pecan Glazurate Cu Arțar-Ghimbir De 5 Minute, și Nuci Pecan De Arțar Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți pecanele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți până se parfumează, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Lasă să se răcească.
4
Într-un castron mare, aruncați morcovii, păstârnacul, conopida, dovleceii și varza de Bruxelles cu uleiul de măsline și nucșoara și condimentați generos cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Întindeți legumele pe 2 foi mari de copt cu margini și prăjiți timp de 30 de minute, până când legumele încep să se rumenească. Împrăștiați pecanele și ghimbirul peste legume și stropiți cu siropul de arțar; aruncă bine. Continuați să prăjiți legumele timp de 25 de minute mai mult, până când sunt fragede și aurii. Răsturnați legumele într-un castron și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista