Arțar-ghimbir - legume prăjite cu nuci pecan
Legumele prăjite cu arțar-ghimbir cu nuci pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 12 și costă $1.81 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 304 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de varză de Bruxelles, nuci pecan, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Legume de iarnă prăjite cu glazură de arțar-ghimbir, Nuci Pecan Glazurate Cu Arțar-Ghimbir De 5 Minute, și Nuci Pecan De Arțar Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Întindeți pecanele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți până se parfumează, aproximativ 6 minute.
Într-un castron mare, aruncați morcovii, păstârnacul, conopida, dovleceii și varza de Bruxelles cu uleiul de măsline și nucșoara și condimentați generos cu sare și piper negru.
Întindeți legumele pe 2 foi mari de copt cu margini și prăjiți timp de 30 de minute, până când legumele încep să se rumenească. Împrăștiați pecanele și ghimbirul peste legume și stropiți cu siropul de arțar; aruncă bine. Continuați să prăjiți legumele timp de 25 de minute mai mult, până când sunt fragede și aurii. Răsturnați legumele într-un castron și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.