Artar nuc B8che de No

Artar nuc B8che de No
Maple Walnut B 8-che De No-l-ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 491 calorii, 10g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de făină de tort, scorțișoară, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 41%. Încercați Artar nuc B8che de No, Bûche de Noël., și Buche De Noel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Ungeți o tigaie de copt de 15 x 10 x 1 inch și tapetați fundul cu hârtie de ceară sau pergament. Hârtie de unt și praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
2
Pulsați nucile, făina, sarea, scorțișoara și 2 linguri de zahăr într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Bateți gălbenușurile, whisky-ul, vanilia și 1/3 cană de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până când este gros și palid și formează o panglică care durează 2 secunde pentru a se dizolva atunci când bătăile sunt ridicate, 5 până la 8 minute într-un mixer în picioare sau 8 până la 12 minute cu un handheld. Îndoiți amestecul de nuci în 4 loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
WhiskyWhisky
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un alt bol cu bătătoare curățate la viteză medie până când țin doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați restul de 2 linguri de zahăr 1/2 lingură la un moment dat, bătând și continuați să bateți până când albii țin doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
6
Îndoiți o pătrime de alb în amestec de gălbenușuri pentru a ușura, apoi pliați în albii rămași ușor, dar bine. Se amestecă 1/2 cană de aluat în unt într-un castron mic până se combină, apoi se pliază amestecul de unt în aluat ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Răspândiți aluatul uniform în tava de copt și rapiți o dată pe tejghea pentru a ajuta la eliminarea bulelor de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți tortul până când este ferm la atingere, auriu pal și începeți să vă îndepărtați de părțile laterale ale tigaiei, 12 până la 16 minute. Tort rece în tigaie pe un raft 15 minute, apoi slăbiți părți cu un cuțit. Puneți o foaie de folie peste tort și răsturnați raftul peste folie, apoi întoarceți tortul pe raft și îndepărtați hârtia de ceară. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
9
Glisați tortul (pe folie) de pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Întindeți 1 1/4 căni de cremă de unt uniform peste tort și presărați cu fragilitate tocată. Folosind folie ca un ajutor, rola tort, jeleu-roll stil, începând cu un final scurt. Transferați cu grijă tortul cu o spatulă metalică lungă pe un platou și îndepărtați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Tort de îngheț cu aproximativ 1 1/2 căni de cremă de unt, apoi tort rece până când glazura este fermă, aproximativ 30 de minute. (Dacă intenționați să terminați asamblarea tortului în decurs de 1 oră, păstrați 1/4 cană de cremă de unt la temperatura camerei. Dacă nu, răciți crema de unt rămasă, acoperită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
12
Tăiați o felie subțire de la un capăt al buștenului (pentru a face capătul uniform), apoi, începând cu aproximativ 1/2 inch de la marginea tăiată, tăiați o bucată diagonală de la același capăt al tortului. Aranjați bucata pe partea laterală a tortului pentru a semăna cu o ramură tăiată, folosind un pic de cremă de unt rămasă pentru a lipi bucata pentru a "log" și a acoperi cusătura. Aranjați cioburi de nuc fragil decorativ pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
1
Tortul înghețat (netăiat și fără cioburi fragile) poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire. Răciți crema de unt rămasă, acoperită, apoi aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare. Dacă crema de unt pare cocoloasă, bateți cu mixerul electric până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista