Ars Mahimahi cu Edamame Succotash
Rețeta arsă Mahimahi cu Edamame Succotash este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 254 calorii, 36g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $6.3 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați File de somon ars cu Edamame Succotash, Salată de năsturel cu Mahimahi în tigaie, și Mahimahi Pan-ars cu salsa tropicală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti succotash, tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Se curăță și se toacă mărunt.
Combinați piperul, ceapa și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi), aruncând pentru a combina.
Combinați porumbul și fasolea într-un castron mic pentru microunde; acoperiți cu apă. Cuptor cu microunde la maxim 2 minute; scurgere.
Adăugați amestecul de porumb în amestecul de ardei gras; aruncați pentru a combina.
Pentru a pregăti mahimahi, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Presărați ambele părți de pește cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Se servește cu succotash.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.