Arroz con Pollo - Pui și Orez
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia ta de rețete, Arroz con Pollo - Pui și Orez ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 4 porții. Pentru 1,81 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 791 de calorii , 42 g de proteine și 40 g de grăsimi per porție. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Doar câteva persoane au făcut această rețetă, iar una ar spune că a fost perfectă. Dacă ai la îndemână adobo goya®, ceapă, supă de pui pudră goya® și alte câteva ingrediente, o poți face. Îți este oferită de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 61% , ceea ce este solid. Rețete similare sunt Arroz Con Pollo , Arroz Con Leche și Arroz Frio, Orez Rece .
Instrucțiuni
Folosind prosoape de hârtie, tamponați puiul. Condimentați puiul cu adobo.
Încălziți uleiul într-un caldero sau într-o oală mare și grea, la foc mediu. Gătiți puiul, în tranșe, până se rumenește pe toate părțile, 7-10 minute; dați deoparte.
Amestecați ceapa, ardeii și usturoiul în oală; gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați orezul, bulionul și sazónul în oală; gătiți, amestecând constant, până când orezul este complet acoperit de amestecul de ulei, aproximativ 1 minut.
Adăugați 3 căni de apă; aduceți la fierbere.
Adăugați alcaparrado și puiul (cu pielea în sus) în oală. Acoperiți oala, reduceți focul la mic și fierbeți la foc mic până când apa este absorbită, orezul este fraged și puiul este gătit complet, aproximativ 25 de minute.
Pentru servire, folosind o furculiță, afânați orezul; decorați cu fâșii de ardei iute și mazăre.