Arroz con Leche

Arroz con Leche
Arroz con Leche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 289 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 137 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de anason, lapte evaporat, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Arroz Con Leche, Arroz con Leche, și Bananan Arroz Con Leche.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 1/4 căni de apă, orez și coajă de tei într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe timp de 20 de minute până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
În timp ce orezul se gătește, combinați 1/2 cană de apă, bățul de scorțișoară și anasonul într-o altă cratiță la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere scăzută timp de 3 minute, apoi scoateți cratița din aragaz. Se strecoară apa aromată într-un bol și se lasă deoparte, aruncând bățul de scorțișoară și bucățile de anason.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
După ce orezul a fiert la foc mic timp de 20 de minute, îndepărtați cu grijă coaja de tei cu o lingură pliată și, la foc mic, amestecați treptat laptele evaporat și laptele condensat în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Coaja De TeiCoaja De Tei
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Se amestecă în scorțișoară și apă cu aromă de anason, vanilie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă AromatăApă Aromată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați stafide, dacă doriți. Continuați să amestecați până când amestecul se îngroașă, aproximativ 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
6
Dacă budinca este prea apoasă după 10 minute, creșteți focul la mediu-scăzut și amestecați continuu. Când budinca atinge consistența dorită, se îndepărtează de la căldură și se toarnă în feluri de mâncare individuale, sau un castron mare. A se păstra la frigider până este gata de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista