Arroz Con Coco (Orez Columbian Cu Nucă De Cocos)
Arroz Con Coco (orez columbian cu nucă de cocos) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 1132 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,2 USD pe porție. 156 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, sare kosher, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Orez cu nucă de cocos și stafide (Arroz con Coco y Pasas), Arroz con Coco (budincă de orez cubanez cu nucă de cocos), și Orez cu nucă de cocos și linte (Arroz con Coco y Lentejas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele de cocos într-o cratiță cu fundul greu de 2 litri la foc mare până la fierbere. Reduceți la mediu scăzut și gătiți, amestecând frecvent cu o lingură de lemn până când se reduce la câteva linguri (Vezi nota de mai sus). Continuați să gătiți, amestecând și răzuind constant până când uleiul de nucă de cocos izbucnește și solidele de nucă de cocos se fierb până la un maro adânc, închis, aproximativ 20 de minute în total.
Adăugați orez, zahăr (mai mult sau mai puțin după gust) și sare. Creșteți căldura la mediu și gătiți, amestecând constant până când boabele de orez încep să devină translucide și aurii, aproximativ 2 minute.
Adăugați stafide (dacă utilizați) și amestecați pentru a combina.
Adăugați apă și amestecați pentru a combina. Aduceți la foc mic la foc mare, reduceți la cea mai mică setare posibilă, acoperiți și gătiți timp de 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 15 minute mai mult. Pufați cu o furculiță și serviți.