Arroz con Coco (budincă cubaneză de orez cu nucă de cocos)
Arroz con Coco (Budinca de orez Cubanez de nucă de cocos) necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.25 pe portie. Acest fel de mâncare are 316 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de orez cu bob scurt, coajă de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Arroz con Coco (budincă cubaneză de orez cu nucă de cocos), Arroz Con Coco (Orez Columbian De Nucă De Cocos), și Orez cu nucă de cocos și stafide (arroz con Coco y Pasas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apa și orezul într-o cratiță mare.
Așezați cuișoare, vanilie și scorțișoară pe un strat dublu de pânză de brânză. Aduna marginile de tifon împreună; cravată în siguranță.
Se adaugă la amestecul de orez. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim; gătiți 20 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este aproape absorbit.
Se amestecă laptele și stafidele; gatiti 10 minute, amestecand frecvent. Amestecați ghimbirul, coaja și sarea; gătiți 5 minute, amestecând frecvent.
Îndepărtați cheesecloth-ul cu condimente.
Se toarnă amestecul de orez într-un castron sau boluri individuale; acoperiți suprafața budincii cu folie de plastic. Chill.
Se presară cu scorțișoară, dacă se dorește.