Arpagic Piure De Cartofi
Piureul de Cartofi Arpagic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 79 cenți pe porție. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de frunze de busuioc, arpagic, cartofi cu coajă subțire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Mascarpone Arpagic Piure De Cartofi, Cartofi piure de arpagic și usturoi, și Cartofi Piure De Arpagic Și Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 1 litru de apă la fierbere.
Curățați și clătiți cartofii; tăiați în bucăți de 1 inch.
Adăugați cartofii în apă clocotită; acoperiți și reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți până când cartofii se zdrobesc ușor, 10 până la 12 minute.
Între timp, într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mediu, încălziți 1 cană de lapte și usturoi până la abur, aproximativ 5 minute. (Sau într-un recipient cu 2 cani pentru microunde, încălziți laptele și usturoiul într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până la abur, 1 până la 2 minute.)
Scurgeți cartofii și reveniți la tigaie.
Adăugați amestecul de lapte fierbinte, uleiul, brânza, busuiocul și ardeiul. Mash cu un masher de cartofi sau un mixer electric până când cartofii sunt la fel de cocoloși sau netezi pe cât doriți, adăugând puțin mai mult lapte pentru o textură mai moale și mai cremoasă, dacă doriți. Se amestecă arpagicul în amestec.
Se adaugă sare și piper după gust.