Aripioare de gratar cu zmeura

Aripioare de gratar cu zmeura
Raspberry Barbecue Wings este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 10 porții. Pentru 88 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 263 de calorii , 14 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. Un amestec de sos de grătar, apă, usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Tatălui va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Cu un scor de 27% , acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați cupcakes cu zmeură cu glazură de zmeură , împachetări asiatice de pui la grătar și salată verde și chifle de porc la grătar – Dim Sum pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați sosul de grătar, dulceața, ceapa tocată, ardeii, 1 linguriță de usturoi, 1 linguriță de fum lichid dacă doriți și sare; amestecati bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Preîncălziți cuptorul la 350°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Tăiați aripioarele de pui în trei secțiuni; aruncați secțiunea vârfului aripii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4
Puneți aripioarele de pui într-un recipient uns de 15x10x1 inch. tava de copt. Acoperiți cu ceapa tăiată felii și usturoiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Combinați apa și fumul lichid rămas, dacă doriți; se toarnă peste aripi. Acoperiți și coaceți la 30 de minute sau până când sucul curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Transferați aripioare într-o tigaie unsă cu grăsime; ungeți cu sos. Prăjiți 4-6 inchi de la căldură 20-25 de minute, întorcându-le și ungeți la fiecare 5 minute sau până când aripioarele sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista