Aripioare de ceapă lipicioasă

Aripioare de ceapă lipicioasă
Sticky Onion Crunch Wings este un aperitiv american. O porție conține 478 de calorii, 24 g de proteine și 26 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 1,79 USD per porție. Dacă aveți aripioare de pui, zahăr brun, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 50 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Sticky Wings, Sticky Chicken Wings și Sticky Wings Malaysian.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pune aripioarele pe o tava de copt si asezoneaza ambele parti cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
4
Pentru a face sosul, într-o cratiță mică, amestecați împreună hoisinul, sucul de rodie, zahărul brun, usturoiul, hreanul, ceaiul verde și câteva mărunțișuri de piper negru. Gatiti, amestecand, la foc mediu-mare. Când sosul începe să fiarbă, reduceți focul la fiert și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 20 de minute. Gustați și asezonați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
UmărUmăr
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Într-o oală adâncă, un cuptor olandez sau o friteuză, umpleți cu ulei până la o adâncime de aproximativ 6 inci și încălziți la 360 de grade F. Lucrând în loturi, prăjiți aripioarele; temperatura uleiului se va stabili la aproximativ 350 de grade incercati sa mentineti acea temperatura prin reglarea caldurii in timp ce prajiti. Prăjiți aripioarele până devin maro auriu, 12 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Puneți o parte din sos într-un castron mare și aruncați aripioarele în loturi, adăugând mai mult sos după cum este necesar, până când sunt complet acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
8
Puneți cepele într-un alt castron mare, adăugați aripioarele sose în loturi și amestecați pentru a se îmbrăca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Serviți cald.

Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, 3 Linguri De Muștar Uscat,, Tipul Elementului De Meniu, Trandafir Spumant

Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientele sunt alegerile mele de top pentru aripioare de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vin alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de rosii sau cu siguranta un sos de vin rosu poate si trebuie servit cu un rosu ca un pinot noir. Reserva albă Marques de Murrieta Capellania, cu un rating de 4,4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Marques de Murrieta Capellania White Reserva
Marques de Murrieta Capellania White Reserva
O culoare aurie profundă, aroma sa complexă și gustul bogat sunt semnele distinctive ale acestui vin alb de renume mondial. Familia Cebrian-Sagarriga, care a achiziționat în 1983 crama Marqués de Murrieta, înființată în 1852, are o filozofie distinctă de vinificație care se bazează pe căutarea calității și excelenței prin tradiție și inovație. Soi de struguri: 100% Viura
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista