Aripi În Cola
Aripi în Cola ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 198 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, zahăr brun, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cola Hot Wings, Coca Cola Wings, și Aripi De Pui Glazurate Cola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Așezați aripile de pui într-o caserolă superficială. Se condimentează cu sare de usturoi și sare de ceapă.
Se amestecă cola, zahărul și sosul de soia; se toarnă amestecul peste aripile de pui.
Coaceți, acoperit, la 325 grade F (165 grade C) timp de 2 ore. Întoarceți aripile la fiecare 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 1 până la 2 ore. Întoarceți aripile la fiecare 30 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.