Aripi Urlătoare
Aripile urlătoare necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 85 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de topping de caramel, tobe de aripi de pui, ardei iute chipotle în sos adobo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 14%. Încercați Aripi Urlătoare, Urlând Cheesecake Cu Lună Plină, și Urlând Bomboane De Porumb Cookie Scoarță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de piele din fiecare tambur; aruncați.
Așezați tobele într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Adăugați ardei iute chipotle tocat și sos adobo și pansament; sac de etanșare. Întoarceți punga pentru a amesteca ingredientele și a acoperi tobele. Refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore, întorcând punga ocazional.
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Așezați foaia de folie în fundul tăvii pentru pui. Aranjați tobe pe folie.
Coaceți 15 minute; scurgeți dacă este necesar. Între timp, pentru a face sos, transferați marinada din pungă în cratița de 2 litri; se amestecă toppingul de caramel.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți la foc mic.
Reduceți temperatura cuptorului la 375 buc. f; periați tobele cu sos și coaceți cu aproximativ 30 de minute mai mult, perindând la fiecare 15 minute cu sos, până când se rumenesc și sucul este limpede când partea cea mai groasă este tăiată la os (180 buc.f).
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.