Aripi De Pui Pane

Aripi De Pui Pane
Aripi de pui pane ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 178 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 65 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, pudră de ceapă, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Aripi De Pui Pane Picante, Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), și Brown Butter Old Bay Wings (aka cele mai bune aripi de pui vreodată!).

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați firimiturile de pâine, praful de ceapă, busuiocul, sarea de usturoi și boiaua. Într-un castron mic, bateți oul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
BusuiocBusuioc
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
BolBol
2
Tăiați aripile de pui în trei secțiuni; aruncați vârfurile aripilor. Înmuiați aripile în ou, apoi puneți-le în pungă și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
OuăOuă
3
Se pune într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se coace la 425 de minute pentru 30-35 de minute sau până când sucurile se limpezesc, întorcându-se o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant

Pinot Noir, vin spumant și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Tinga Reserve Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tinga Reserve Pinot Noir
Tinga Reserve Pinot Noir
O culoare seducătoare de granat cu corp ușor. Pe nas, mere roșii proaspete cu note de migdale dulci, are taninuri netede, cu aciditate strălucitoare și un finisaj Fructat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista