Aripi De Pui Fructate
Aripi de pui de fructe este un gluten gratuit și FODMAP prietenos hor d ' oeuvre. O porție conține 856 calorii, 18g de proteine, și 66g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Dacă aveți la îndemână sare, unt, aripi de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos Habanero de zmeură (aripi PB&J), Brown Unt Old Bay Wings (aka cele mai bune aripi de pui vreodată!), și Stăpânul aripilor (aripi de pui) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o friteuză sau o oală mare, încălziți uleiul la 350 de grade F.
Tăiați aripile de pui la articulație pentru a obține o aripă și o tamburetă din fiecare aripă.
Presărați aripile cu sare. Prăjiți adânc aripile până devin aurii și crocante, 12 până la 15 minute.
Între timp, într-o cratiță medie la foc mediu-mic, topiți untul.
Adăugați jeleul de ardei și amestecați continuu până când se balonează ușor, 5 până la 10 minute. Reduceți focul la minim și lăsați să fiarbă în timp ce aripile continuă să gătească. Când aripile sunt gata, adăugați direct în tigaie și aruncați.
Serviți imediat cu brânză albastră și morcovi sau țelină.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.