Aripi De Pui Crocante
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da aripi de pui crocante un try. Această rețetă servește 24 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 234 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, praf de chili, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 30%. Încercați Aripi De Pui Crocante, Aripi De Pui Crocante La Cuptor, și Aripi De Pui Crocante La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați aripile de pui. Împrăștiați aripile într-un singur strat într-o tigaie sau castron puțin adânc.
Amestecați laptele de unt și sosul fierbinte într-un bol mare și turnați peste vârful aripilor de pui pentru a acoperi complet. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore și până la 5 ore.
Folosind o friteuză sau o oală mare cu fund greu, încălziți suficient ulei pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei.
Combinați făina cu condimentele într-o pungă mare de plastic. Înveliți aripile de pui aruncându-le în pungă și scuturând excesul. Prăjiți aripile în loturi până când puiul este maro auriu foarte crocant și gătit complet, aproximativ 6 până la 8 minute.
Se scurge pe o tigaie de hârtie căptușită cu hârtie și se condimentează cu sare și piper, dacă se dorește, în timp ce aripile sunt fierbinți.
Transferați pe un platou de servire și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.