Aripi De Chili De Pasăre Thailandeză

Rețeta Thai Bird Chili Wings ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 141 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână pudră de condimente, ceapă verde, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de SippitySup. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 13%. Încercați Dulce Thai Chili Aripi De Pui, Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), și Cupcakes cu ciocolată-Cardamom fără Gluten cu cremă de unt de ciocolată, cuiburi de păsări cu zahăr Filat și ouă de pasăre încrustate cu bijuterii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. aduceți la fierbere o cratiță mare umplută cu apă.
Adăugați 1 lingură de sare kosher și aripile de pui. Gatiti 5 minute.
Scurgeți aripile și uscați-le cu un prosop de hârtie. Folosind un mortar și pistil lucrați usturoiul tocat într-o pastă. Un vârf de sare grosieră va ajuta în acest proces.
Se amestecă în 2 linguri de pastă de chili thailandez și pudra chineză cu cinci condimente până se încorporează bine. Răsturnați acest amestec într-un castron foarte mare.
Adăugați miere, sos de soia, oțet de orez, sos de pește, ulei de susan și felii de chile de pasăre Thailandeză.
Adăugați aripile, amestecând pentru a le acoperi bine.
Lăsați aripile să stea în marinată aproximativ 1 oră, amestecându-le o dată sau de două ori. Aranjați aripile într-un singur strat pe două foi de copt căptușite cu folie.
Stropiți aripile cu o parte din marinată și puneți-le în cuptorul preîncălzit. Reduceți imediat căldura la 375 de grade F.
Coaceți timp de 15 minute. Întoarceți aripile și stropiți cu mai multă marinată. Rotiți tigăile și coaceți încă 15 minute. În timp ce aripile gătesc Se toarnă marinada într-o tigaie mică de sos setată la foc mediu-mare. Aduceți lichidul la fierbere și apoi coborâți focul la foc mic. Acoperiți și păstrați cald până la servire. Odată ce aripile s-au fiert, turnați-le și toate sucurile de tigaie pe 1 platou mare de servire.
Se ornează cu ceapă verde și coriandru.
Se servește fierbinte cu o mulțime de șervețele.