Ariciul De Mare Bruschetta

Ariciul De Mare Bruschetta
Sean Urchin Bruschetta necesită în jurul valorii de 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegană servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 160 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână pâine, frunze de coriandru, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Sean Urchin Ceviche, Tagliatelle De Tarhon Cu Unt De Arici Sean, și Mousse Sean Urchin cu vinetă de ghimbir.

Instrucțiuni

1
Combinați arici de mare, scallions, cilantro, ulei de măsline, coajă de lămâie și suc, și sare și piper și lingură pe felii de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2
Serviți imediat pentru a evita descompunerea urchinului din acidul citric. (Cu alte cuvinte, ar trebui să vă pregătiți nu mai devreme de 30 de minute înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acid CitricAcid Citric

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista