Arepas con somon y Aguacate (Arepas cu somon și Avocado)

Arepas con Salmon y Aguacate (Arepas cu somon și Avocado) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 166 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați avocado, chimen măcinat, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 47 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Arepas cu somon și creveți (Arepas con Salmon y Camarones), PRĂJITURI DE PORUMB CU PUI ȘI AVOCADO (AREPAS CON POLLO Y AGUACATE), și Arepas în stil venezuelean cu carne de porc trasă (Arepas Rumberas).
Instrucțiuni
Într-un castron, aruncați împreună somonul,1/4 cană de ceapă rasă, chimen, boia,1 lingură suc de lămâie și maioneză.Se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a se combina. Pune deoparte.
Tăiați avocado în jumătate, îndepărtați gropile și scoateți carnea din coji într-un castron mic.
Adăugați sucul de lămâie, sosul fierbinte, ceapa rămasă, usturoiul, sarea și piperul și aruncați bine.
Așezați Arepa pe un platou și acoperiți-le cu somonul.
Adăugați amestecul de avocado deasupra somonului. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați coriandru proaspăt deasupra și serviți.