Arepa Columbiană
Nevoie de o garnitură vegetariană? Arepa columbiană ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 112 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de făină arepa, apă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Arepas în stil venezuelean cu carne de porc trasă (Arepas Rumberas), Arepas de Yuca (Cassavan Arepas), și Arepas cu somon și creveți (Arepas con Salmon y Camarones) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați împreună făina de arepa, brânza și 1/8 linguriță de sare într-un castron, apoi amestecați în apă până se încorporează.
Lăsați să stea până când se absoarbe suficientă apă pentru a se forma un aluat moale, 1 până la 2 minute (aluatul va continua să se rigidizeze).
Formați 3 linguri de aluat în 1 bilă și aplatizați-vă între palme, apăsând ușor pentru a forma o pastă groasă de 1/4 inci (2 1/2 până la 2 3/4 inci lățime), apoi apăsați ușor în jurul părții pentru a elimina fisurile.
Transferați pe o suprafață căptușită cu hârtie de ceară. Formați mai multe discuri cu aluatul rămas în același mod, transferându-vă pe suprafața căptușită cu hârtie de ceară.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă la foc mediu până când strălucește, apoi prăjiți arepas în 2 loturi, întorcându-se o dată, până când sunt aurii adânci în plasturi, 8 până la 10 minute în total pe lot.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.