Ardei și dovlecei la grătar

Dacă aveți în jur 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, ardei la grătar și dovlecei ar putea fi un extraordinar fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 57 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sos de soia, ardei gras, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ardei și dovlecei la grătar, Ardei la grătar și dovlecei pentru doi, și Ardei și dovlecei la grătar.
Instrucțiuni
Așezați legumele pe un strat dublu de folie rezistentă (aproximativ 18 in. x 15 inch.). Dot cu unt; stropiți cu sos de soia. Îndoiți folia în jurul legumelor și sigilați bine. Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când legumele sunt crocante.