Ardei și ceapă sotate

Ardei și ceapă sotate
Ardeii și ceapa sotate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 107 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, sare kosher, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ceapă și ardei sote, Parmezan carne de porc dezosată cu ardei iute și ceapă, și Salată verde cu usturoi, ardei și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul nesărat și uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ardeiul gras, ceapa și sarea kosher. Gatiti pana la moale si auriu, 7 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista